Maden

GIV Huset er et aktivt sted, og kosten skal selvfølge underbygge det. Det betyder at maden både er næringsrig, sund og lækker at se på. Vi fokuserer på en sund og rigtig lækker kost til både elever og kursister.

Der er selvfølgelig forskel på hverdag og fest – ligesom det gælder derhjemme – men det kan være svært at se, når maden serveres. Maden serveres fra eget køkken på en spændende måde.

 

Vi vil fremstille og servere en sund og varieret kost
  • Vi serverer én ret til de varme måltider og efterfølgende frugt.
  • Vi bager ofte kager ud fra en fedtfattig opskrift.
  • Vi bruger minimale mængder fedtstof ved stegning.
  • Vi vælger ofte metoder, der ikke kræver fedtstof.
  • Alt hakket kød indeholder max. 12 % fedt.
  • Vi foretrækker at bruge raps- og olivenolie.
  • Dressinger baseres ofte på magre surmælksprodukter.
  • Vi lever i dagligdagen op til de anbefalede kostråd.
  • Der bruges en rammeplan for at sikre variation i de varme madplaner.

 

Vi stiller krav til råvarer, vi bruger, og den mad, vi fremstiller
  • Vi vil fortrinsvist købe dansk kød.
  • Vi kontrollerer vores råvarer med kritisk blik.
  • Vi køber overvejende uforarbejdede grøntsager og frugter.
  • Vi bager alt brød selv, med undtagelse af rundstykker og sandwichbrød.
  • Vi fremstiller selv marmelader, mysli og lignende fra bunden.
  • Vi vil lave mad der tiltaler både syns-, lugte- og smagssansen.

 

Vil vil yde god service
  • Vi efterlever så vidt muligt ønsker fra køkkenets brugere.
  • Vi tager hensyn til diæter, der skyldes allergi eller sygdom.
  • Vi respekterer vegetar- og trosbetingede kostvaner.
  • Vi ønsker, at alle skal føle sig velkomne i køkken og spisesal.
Torkil Høi-Larsen - Motionssvømmeklubben Viborg

“Vi havde en fantastisk vellykket generalforsamling i aftes i perfekte rammer og dertil en yderst kulinarisk menu. Vil du hilse Villy + øvrige medvirkende i køkkenet og sige dem en stor tak for deres indsats. Her til morgen har vi fået mange tilbagemeldinger, der alle udtrykker stor tilfredshed med arrangementet.”