Fitness

Giv jer selv en pause fra konferencen eller mødet og inviter kollegerne til en gang fysisk udfoldelse – eller lad jeres polterabend starte med fuld fart og masser af sved i vores Fitnesscenter. Mød kollegerne på en anderledes måde, få løsnet op for stemningen og få ny energi med nogle af de mange muligheder vi tilbyder:

  • Zumba – populær form for danceaerobic. Det er sjov motion, hvor alle kan være med – selv den mest  rytmeudfordrede. Perfekt til at skabe en uhøjtidelig, løs stemning i fx et firmaarrangement
  • Indoor Cycling – sjov og inspirerende motionsform, hvor du med garanti får sved på panden.
  • TRX – effektiv funktionel træning med vægt på styrke, balance, stabilitet, mobilitet og udholdenhed. Med TRX Suspension stropperne arbejdes udelukkende med egen kropsvægt og med den intensitet, man har behov for.
  • Rough’n Tough – inspireret af CrossTræning, er en ny social og sjov måde at træne på. En træningssession kan foregå med kettlebells (jernkugler), sandsække, sjippetove, medicinbolde og andre spændende ting som traktordæk og træstammer. I det hele taget er det kun fantasien, der sætter grænser for træningen, og den kan foregå både ude og inde.